Szétszedték a kommentelők Radics Gigit - az énekesnő vitába szállt velük

vita komment énekesnő Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi kapott egy hatalmas dobozt ajándékba, ami tele volt jobbnál-jobb termékekkel. Az erről szóló poszt alatt pedig elszabadultak az indulatok...

"Nagy meglepetés ért a napokban, amikor a futár átadott nekem egy hatalmas dobozt, amiben ezek a csodálatos termékek voltak.

Egy ideje őket használom, de nem számítottam ennyi ajándékra! Egyébként is fontos számomra a bőrápolás de a terhességem alatt még jobban odafigyelek arra, hogy természetesebb kozmetikumokat használjak.

Többek között kaptam egy nagyon szuper striák elleni olajat, ami megvédi a kirepedéstől a pocakomat. Köszönöm, hogy megkönnyítitek a mindennapokat!"

- írta a szombati bejegyzésben az énekesnő.

Bár az Instagramon szinte mindennapos az efféle reklámozás, Radics Gigibe most durván beleálltak követői, és azt sérelmezték, neki miért jár az, ami egy átlagembernek nem.

"Már többször is szemet szúrt a "pornépnek" úgylátom nem csak nekem, hogy azért mert nem énekes és nem végez semmilyen művészeti tevékenységet semmi sem jár..., de vajon ez igazságos így? Hiszen magad is meg tudnád venni a nem kevés gázsidból, neked miért jár ajándékba?"

- tette fel a kérdést az egyik kommentelő majd Radics Gigi röviden és tömören válaszolt.

Ne haragudj! De ez buta kérdés nagyon....

Egy másik kommentelő pedig szó szerint felkérdezte az énekesnőt:

Gigi válaszára pedig nem sokat kellett várni:

"Énekel vagy valami művészeti tevékenységet végez? Talán közismert személy?.... mondjuk nem is kell ilyennek lennie, hiszen kaphatna az apósától is vagy a férjétől kedves uram."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.