Brutális bántásokat kap a magyar Barbie baba

sértés Barbie baba közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sipos Lunára külföldön is felfigyeltek már, olyan sajtóorgánumokban tűnt fel a neve, mint a Sun, a Mirror vagy a Daily Mail. Az élő Barbie-t azonban rengetegen bántják a közösségi médiában, kegyetlen sértéseket kell elviselnie.

Sipos Luna Barbara tíz plasztikai műtéten esett már át, hogy élő Barbie babává válhasson, és sikerült is neki. Bár a fiatal nő még szeretne egy orrplasztikát, és kivetetné néhány bordáját is. Az eddigi operációkat volt férje finanszírozta, vele azonban már nem alkotnak egy párt.

Luna gondban van, ugyanis ott kellett hagynia recepciós állását, mivel a férfiak le akartak vele feküdni. A lány amiatt panaszkodott, egyszerűen túl szexi ahhoz, hogy dolgozzon – írta a Ripost.
A Barbie babának ezen kívül azt is el kell szenvednie, hogy brutálisan támadják őt a közösségi oldalain:

„Hát nem tudom... vannak bajok ott agy környéken. Pali lennék, hozzá sem mernék nyúlni ennyi műtét után. Lehet meglazul benne egy csavar aztán szétesik. Reggel mikor felkel, biztos nagyon szexi látvány lehet... Kovinál meg akad munka kedves "Barbie". Ken baba már vár"

„Én megoldottam volna egy szívlapáttal az arcplasztikát, csúnyább akkor se lett volna." - ilyen és ehhez hasonló kommentek áradata lepte le a fotóit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.