Kim West anno örökbe adta fiát, aki 30 évesen megkereste vérszerinti édesanyját. Csakhogy innen az események nem várt fordulatot vettek: anya és fia egymásba szerettek, össze akarnak házasodni, és gyereket szeretnének.

Kim West úgy döntött, örökbe adja fiát születése után. A 30 éves Ben Ford időközben megnősült, és családot szeretett volna alapítani szerelmével. Ekkor döntött úgy, hogy meg akarja keresni vér szerinti édesanyját.

Meg is találta a nőt, a telefonos beszélgetéseket követően elhatározták, hogy találkoznak. Kim szerint olyan érzés volt, mintha mindig is ismerték volna egymást. Csakhogy elkezdett vonzalmat érezni fia iránt, és többször azt álmodta, hogy szexelnek.

Kim West és Ben FordForrás: The New Day

Nagyon megijedt a szokatlan érzéstől, és bűntudat uralkodott el rajta. Ám elkezdett kutakodni az interneten, így tudta meg, hogy létezik „genetikai szexuális vonzalom". Tudósok szerint ez a jelenség akkor alakulhat ki, ha a családtagok hosszú idő után újra találkoznak.
Kim ezután még messzebbre ment, egy hotelben találkozót beszélt meg a fiával, majd miután némi alkoholt elfogyasztottak, szeretkeztek egymással.
Mindkettőjük számára csodálatos élmény volt, a férfi ezután szakított kedvesével, aki nem akart hinni a fülének az okot hallva.

Anya és fia új életet akarnak kezdeni együtt, még a gyerekvállalás is szóba került.
„Ez nem vérfertőzés, hanem genetikai szexuális vonzalom. Olyanok vagyunk, mint borsó és a héja, egymásnak lettünk teremtve. Tudom, hogy az emberek ezt undorítónak találják, de egy lángoló szerelemért érdemes harcolni. Bármit megtennék, hogy együtt lehessünk, hiszen ilyen csak egyszer történik az ember életében" – mondta Kim – írta a Daily Mail.