Kitálalt a Destiny's Child egykori tagja: kínszenvedés, hogy Beyoncéval egy bandában kellett lennie

Forrás: AFP/Lucy Nicholson -
Kelly Rowland Destinys Child együttes Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő elárulta, hatalmas teher számára szinte a mai napig, hogy anno a Destiny's Childban Beyoncéval kellett énekelnie. Hiszen azóta állandóan hozzá hasonlítgatják, és ettől nem tud megszabadulni.

Kelly Rowland elmondta, egy lánybandában lenni Beyoncéval igazi kínszenvedés volt számára.
A Destiny's Child a '90-es években alakult, és 2006-ban oszlott szét, ezután Kelly és Beyoncé szólókarrierbe kezdett. Utóbbi minden kétséget kizáróan nagyobb sikereket ért el, de Kelly sem panaszkodhat.
Az énekesnő viszont elárulta, hogy nem könnyű Beyoncé árnyékában élni. Mivel állandóan arra kell figyelni, ne hasonlítgassák össze vele, ez pedig gyakran megesik.

Kelly Rowland még most is Beyoncé árnyékában él? Forrás: AFP/Lucy Nicholson

Ezt a terhet még mindig viseli, noha számos kitüntetést bezsebelt szóló énekesnőként: a Billboard és a Soul Train Music Awards díjat, illetve két Grammy-re is jelölték.

Bemutató albuma, a Simply Deep az első helyre került az Egyesül Királyság albumlistáiban, míg a Dilemma, melyben Nellyvel énekelt duót, és a When Love Takes Over David Guettával, szintén az ország toplistájának élén végzett - írta a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.