Pécsi Ildikó így próbálja feldolgozni férje halálát: Fát ültet Szűcs Lajos emlékére

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
fa gyász Pécsi Ildikó Szűcs Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó nehéz időszakon megy keresztül, ugyanis elhunyt élete legnagyobb szerelme, akivel 51 éven át élt boldog házasságban. Egy családi barát szerint a színésznőnek erős hangulatingadozásai vannak: az egyik pillanatban még vidáman mesél néhai férjéről, a másikban pedig teljesen összeomlik. Most pedig egy fát szeretne ültetni az emlékére.

A Kossuth-díjas művésznő elvakultan hisz a fák és a növények erejében, úgy véli elhunyt szerettei a növényekben élnek tovább, ezért ragaszkodik ennyire ahhoz, hogy Szűcs Lajos emlékére is ültessen egyet.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

ekem már említette, hogy szeretne egy fát ültetni Lajos bácsi emlékére. Egy fát, amiről úgy tud gondoskodni, ahogy a férjéről gondoskodott egészen a haláláig"

Ripostnak

A színésznő és kertjének kapcsolata rendkívül különleges, körülbelül 9 éves volt, amikor beleszeretett abba a gödöllői ősfás környékbe, ahol jelenleg is él. Imádja gondozni, hiszen rengeteg szeretetet kap a növényektől és sosem titkolta, hogy nemcsak az örömteli események után ragadott ásót, hanem akkor is, ha egy közeli rokona, családtagja vagy barátja elhunyt. Ezáltal kedvenc fái olyan számára kedves személyeket jelképeznek, akik nagyon közel állnak vagy álltak hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.