Félmillió forintért keltek el Majkáék plüssei, kórházakat támogatnak belőle

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
koraszülött Majka jótékonykodás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Majoros Hajni is felajánlotta plüsseit a Plüss Kommandó részére, hogy koraszülötteknek gyűjtsenek inkubátorokra. A sztár figurái félmillió forintért keltek el.

A Plüss Kommandó idén is ismert emberek plüsseit árverezte el, hogy abból kórházak koraszülött osztályait támogassák, eddig tíz intézmény részesült az adományokból, ami óriási segítség számukra.

Több mint tízmillió forint gyűlt össze, saját tervezésű adománycsomagjuk hiánypótló eszköz az inkubátorokban, amely növeli a babák biztonságérzetét, ezáltal segítséget nyújt a fizikai és idegrendszeri fejlődésükben.
Majka és Hajni plüss tevéje és Minionja rekord összegért kelt el: 500 000 forintot adtak érte.

Majkaék plüssei rekord összegért keltek el. Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

A házaspár mellett szintén felajánlotta játékát Jaksity Kata, Harsányi Levente, Aranyosi Péter, Katus Attila, Vogel Adrienn, Köllő Babett, Fésűs Nelly, Dér Heni, Dukai Regina és még sok más híresség is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.