Sokkoló titok látott napvilágot Paul Walkerről

Forrás: AFP/Jason Merritt -
meglepő Paul Walker titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2013-ban tragikusan elhunyt Paulk Walker halála előtt komoly elhatározásra jutott, amit csak több évvel sokkoló autóbalesete után hoztak nyilvánosságra.

A sármos színész alig pár órával a tragédia előtt felhívta párját, és nagyon komoly ígéretet tett, hiszen a kislánya miatt még arra is képes lett volna, hogy teljesen visszavonuljon - írja a Blikk.

Forrás: AFP/Jason Merritt

„Szeretnék visszavonulni, hogy főállású apja legyek a kislányunknak. Azt akarom, hogy Meadow ugyanabba a középiskolába járjon, ahol te is tanultál"– mondta a telefonban Paul.

Ezt tudva még szívfacsaróbb a világsztár halála, hiszen egy új élet küszöbén álltak, amit már sajnos nem sikerült megélnie. Folyamatosan dolgozott, ezért kevés időt tudott együtt tölteni gyermekével, és ezen akart változtatni az utolsó órákban is. A mai napig tömegek gyászolják, hiszen állítólag egy rendkívül jószívú, odaadó férfi volt. Emléke azonban örökké élni fog a Halálos iramban-széria rajongóinak körében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.