A koronavírus következtében kialakult helyzet a járvány terjedésének megelőzése érdekében mindmáig nem teszi lehetővé a nagyszabású koncertek megtartását hazánkban. Az Operatív törzs és a kormány július végén dönt majd arról, hogy augusztus 15-e után változik-e a helyzet. A zeneiparban dolgozók és a zenerajongók várják a feloldást, több poszt is született a témában. Sokan vannak azonban, akik a zenészeket "dolgozni" küldenék, amelyre most Majka a Facebookján reagált. 

"De ami ekörül az "újra mennèk koncertezni" balhé körül van , az tényleg meghökkentő. Emberek akik mindenfajta zenét hallgatnak , elmennek koncertre, diszkókban ugrálnak az előadók , Dj-k, együttesek dalaira , most kifakadnak mennyire rohadékok vagyunk, mennyire sírunk,és menjünk el végre rendes munkát végezni, és akkor majd megtudjuk milyen az igazi melo" - írta poszjában Majka. 

"És ezt minden olyan előadó nevében mondhatom akiben dolgozik a hèv ,hogy újra színpadon álljon. Mi nem fogunk taxizni, pincérkedni, takarítani , kőműves melót vállalni,( meg mittomen még hova küldenek minket) ,mert nem értünk hozzá, de a legfontosabb indok , hogy nem is akarunk. A legnagyobb tisztelettel meghagyjuk ezt azoknak akiknek ez a szakmájuk , és jól csináljàk" - olvasható ugyanitt.