Kamarás Iván: „Sokszor még magam számára is fárasztó vagyok"

Fotó: Mudra László - Origo -
Mintaapák színész Kamarás Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra elkezdődött a TV2 napi sorozatának, a Mintaapáknak forgatása, így az egyik főbb karaktert alakító, Kamarás Iván mesélt mennyire könnyen tud azonosulni szerepével.

„Nem csináltam még napi sorozatot, úgyhogy türelmetlenül vártam, hogy elkezdődjenek a forgatások. Izgalmas, nagy feladat, és fontos mindannyiunk számára, hogy ilyen feszített tempóban is minőséget gyártsunk. Zseniális rendezők kezeiben vagyunk, és fantasztikus színészekkel dolgozom együtt" – kezdte mesélni a Borsnak a színész, aki nemcsak a felnőttekkel, hanem a színészként szárnyaikat bontogató gyerekekkel is hamar megtalálta a közös hangot.

Fotó: Mudra László - Origo

„Ezek a gyerekek már kipróbált színészek, és azt kell mondanom, rendkívül tehetségesek. Egyenrangú partnerként tekintek rájuk, bár néha nehéz megállni, hogy ne ölelgessem őket agyon. Az én fiaim már nagyobbak, olyan jó, hogy most kaptam három kisebbet ajándéka" - mesélte mosolyogva Iván, aki egy igazi macsót, Szalay Gézát alakítja.

„Géza egy igazi apaoroszlán. Ha úgy tetszik, egy keresztapa, központi figura, aki a zeniten is túlképzeli magát. Lényegében olykor nagyobb az egója, az önérzete, mint az érzelmi intelligenciája, de szerintem ezt a férfiaknak pont nem kell magyarázni. És a nőknek sem, ők a szenvedő, de optimális esetben, megértő alanyok. Én a hétköznapokban sokszor még magam számára is fárasztó vagyok, elég erős tempót diktálok. És persze, megvannak a béna rigolyáim is, amiket azért időről időre igyekszem levetkőzni, hogy aztán újakat gyűjtsek be"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.