Alekosz nem szeretné ha Cicciolina felizgatná őt az első randin az engedélye nélkül - Videó

Alekosz Randevú Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután Alekosz nem tetszését fejezte ki az iránt, hogy a lányok jelentős részénél csak a focistáknak - többek között Dzsudzsák Balázsnak - van esélye, Sebestyén Balázsék úgy döntöttek a rádióban megpróbálják összeboronálni Cicciolinával, aki szintén párt keres.

Balázsék a Rádió1 reggeli műsorában Alekoszt faggatták arról, miért orrolt meg a focistákra. A sztár többek között azt is nehezményezi, hogy sok lány odáig van a sportolókért, így neki már alig van esélye náluk, és továbbra sem találja a párját.
Sebestyén Balázséknak egy remek ötlete támadt, megpróbálták az adáson keresztül összehozni Cicciolínával, aki szintén magányos mostanában.

A két sztár egészen egymásra hangolódott, a nőnek nagyon szimpatikus volt, hogy Alekosz házias, és még főzni is tud. Meg is invitálta őt egy bográcsozásra, ahol birkapörköltet készítene neki.
Cicciolina kezdetben azt ígérte, ha kölcsönös a vonzalom, akkor a végén Alekosz kaphat egy arcra puszit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.