Jakupcsek Gabriella gyerek közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több sztárral ellentétben Jakupcsek Gabriella úgy gondolja, hogy nem kell rejtegetni a híres embereknek a gyerekeiket. Sokkal jobb megoldás, ha a szülő kikéri a véleményét arról, kitehet-e róla egy fotót.

Több sztár hozza meg a döntést, miszerint nem posztol gyerekeiről a közösségi oldalakra. Tóth Gabi nem rég közölte rajongóival, hogy nem szeretne Hannarózáról fotókat közzétenni.

akupcsek Gabriella azonban úgy véli, nem kell elrejteni a gyereket, hiszen ahhoz túl kicsi ez az ország. Ő inkább kikéri gyerekei véleményét, mivel már lánya is van olyan érett, hogy erről maga döntsön. Ha Emma részéről rendben van, akkor kiteszi róla készült fotókat.

„Én mindent megbeszélek a fiaimmal és Emma lányommal, mert hiszem, hogy a döntés, a választás joga őket is megilleti, a felelősség viszont kétségkívül a miénk, szülőké" – mondta a Borsnak a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.