Makány Márta divattervező hosszú évek óta készít csodaszép menyasszonyi ruhákat, ám most úgy döntött, másban is segít az aráknak.

A divattervező tudja, hogy minden nő az esküvője napján szeretne a legszebb és a legtökéletesebb lenni. Sok ara szeretne leadni pár kilót a nagy napig, ebben segítene nekik Mokány Márta, aki egy gyógynövénykeverék segítségével fogyott 50 kilót.

Makány Márta elárulta, hogyan fogyott le - VideóForrás: TV2

 

Versenyt is hirdetett menyasszonyoknak: akinek a divattervező által már kipróbált módszerrel és az ő segítségével a legtöbbet sikerül fogynia, az megnyeri álmai menyasszonyi ruháját.  

Minden menyasszony a legjobb formájában akar az oltár elé állni, és a legtöbben komoly fogyókúrába kezdenek a nagy nap előtt. Én abban hiszek, hogy akkor néz ki egy nő a legjobban, ha jól is érzi magát a bőrében. Van, akinél ehhez a fogyás az út. Egy felkészítő programot találtam ki fogyni vágyó menyasszonyoknak, aki arányaiban a legnagyobb súlyt veszti, nyer egy általam tervezett ruhát! – mesélte Makány Márta, majd így folytatta:

Sok extrém menyasszonyom volt már, olyan is, aki piros ruhában állt az oltár elé, és meglepetésből egy piros autót kapott az újdonsült férjtől nászajándékba. Ez csak nálunk különleges, hiszen Ázsiában a vörös a tradicionális mennyegzői viselet színe. Volt egy hölgy, aki ikerbabákat várt, és egy csodás zöld ruhában mondta ki a boldogító igent. A szürke sok árnyalata is megfordult már a praxisomban, de azt eldöntöttem, többet ilyen nem fordul elő, egyszerűen nem érzem a magaménak.