Már nem II. Erzsébet a britek kedvence, hanem Katalin

szavazás kedvenc Katalin hercegné II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné már az első pillanattól kezdve óriási sikernek örvend a királyi családban, de erre azért nem számítottunk. 

Katalint pillanatok alatt a szívükbe zárták a britek, hiszen pontosan úgy viselkedik, ahogy azt egy hercegnétől el lehet várni. Mindig makulátlanul elegáns, a modora is pont olyan, amilyennek egy hölgynek lennie kell, és anyaként is fantasztikus. Nem csoda ezek után, hogy a Daily Mirror kutatása az ő nevét hozta ki győztesként.

Arról készítették a felmérést, hogy ki most a legnépszerűbb ember a királyi család tagjai közül, és eddig minden alkalommal Erzsébet királynő került a dobogó legfelső fokára. Most azonban Katalin került az első helyre, a királynő pedig a második helyre csúszott, Vilmos pedig a harmadik helyet érte el - írja az aviralbox.com

Forrás: WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.