Boros Lajos őszintén: volt, hogy majdnem megpofozták egymást Bochkorral

vallomás Bochkor Gábor Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor és Boros Lajos közös munkája közel 25 évvel ezelőtt kezdődött, ám ez közel sem volt felhőtlen munkakapcsolat. Ma már azinban szinte nem is beszélnek egymással. Boros a Best magazinnak mesélt őszintén erről az időszakról.

„Mit kedvelhetnék benne? Tűz és víz vagyunk. (...) Nem érdekel engem az, ami őt, és őt sem, ami engem. Másfajta a tudásunk, a gyökereink és a világlátásunk is" – mesélte Lali király, aki hozzátette, hogy volt rá példa, hogy majdnem tettlegességig fajultak ezek a viták.

Forrás: MTI/Sándor Katalin

Bochkor szerint azonban ennyire durva dolgok soha nem történtek, nyilván azt viszont belátta, hogy volt feszültség köztük, és néha veszekedtek. Véleménye szerint nem rajta múlt a jó viszony, barátok pedig azért nem lettek, mert Boros szeretett volna különbséget tenni a munka és a magánélet között. Lali király pedig egyszerűen kitörölte a telefonszámát, miután 8 évvel ezelőtt megszűnt közös műsoruk a Bumeráng.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.