Ekkora összegre perli ex-felesége Elton Johnt

Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Hinze -
Elton John feleség per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A zenész életrajzi könyve kiverte a biztosítékot volt feleségénél. Renata Blauelt többször is megemlíti tavalyi Me: Elton John című művében. Információk szerint azonban a pár nyolcvanas évekbeli válása után titoktartási szerződést kötött. A 67 éves nő a válás óta teljesen elzárkózott a nyilvánosságtól, most viszont a szerződés megszegése miatt hatalmas összegre perelte az énekest!

Renate és ügyvédei is úgy érzik, hogy a szerződés megszegése miatt akár 3 millió fontra, vagyis átszámítva 1,4 milliárd forintra is perelhetik a sztárt.

Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Hinze

Azonban ezzel a jó viszonynak úgy tűnik vége. John el is mondta, hogy a házasságuk sok részlete már nyilvános volt, ahogy a szakításuk indokait is tudták az emberek. Természetesen rossz érzés neki, hogy sok sebet feltépett az ex-feleségében, de a pert ettől függetlenül továbbra sem érti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.