A Victoria's Secret modellje pár kiló plusszal is elképesztően szexi - Videó

modell Victorias Secret Emily DiDonato
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Emily DiDonato rendkívül jó példát mutat a fiatal lányoknak. Az egykoron nádszál vékony Victoria' Secret modell felszedett jó pár kilót magára, de sosem volt ennél elégedettebb és boldogabb. 

Emily Youtube csatornáján beszélt először az önelfogadásról és a "bodypositivity" felfogásról, ami a mai torz és sokszor manipulált online világban rendkívül fontos. Rengeteg kislány, s nő küzd testképzavarral, amire a közösségi médiában látottak sincsenek túl jó hatással.

A modell karrierje sem indult zökkenőmentesen, hiszen amikor felfedezték angyali arca miatt a testével nem voltak megelégedve az alakjával, így drasztikus fogyókúrába kezdett, hogy elérje az álmait, ám ezzel mostanra felhagyott. 28 évesen elindult az önelfogadás útján, ami sokaknak kissé irritáló lehet, hiszen Emily így is, aligha tökéletes alakkal rendelkezik.

Íme, a videó, amiben elmeséli az ő történetét:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.