Tragédia! Végignézte, ahogy a párja megfulladt a Balatonban - Videó

tragédia fulladás Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal pár egy gumimatracon úszott be a tóba, ám a szél hirtelen feltámadt és messzire sodorta őket a parttól. A férfi elmerült, és mivel nem tudott úszni, a nő segítségéért kiáltva igyekezett kijutni a partra, ám amire segítséget szerzett, már késő volt. 

"Kiabálást hallottunk a vízből és többen futottak be a tóba. Egy hölgy kiabált, hogy "Segítség, segítség! A barátom elmerült!" Mellette egy csónak vagy kettő volt már, meg különböző vízi járművekkel próbálták keresni" – nyilatkozta egy szemtanú a balatongyöröki strandon.

A fuldoklót élőláncban próbálták megkeresni, végül azonban egy mentőhajóval bukkantak rá. A nő sokkos állapotba került, mikor kiemelték a férfi holttestét. Az esetet közigazgatási eljárásban vizsgálják, azonban a Tények információi szerint az erős szél miatt eshettek a vízbe, a férfi pedig nem tudott úszni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.