1 év után emeltek vádat egy férfi ellen, aki egy buliban ölte meg ismerősét

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság vádemelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fejér Megyei Főügyészség emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki 2019. június 2-án, Nádasdladányban brutálisan halálra késelte egy ismerősét.

A tragédia egy szokásos szabadtéri rendezvényen történt, ahol szóváltásba keveredett a két férfi, majd verekedtek, ezért a biztonsági személyzet eltávolította őket a helyszínről. A vádlott a férfit verekedésre szólította fel, azonban amikor a sértett barátja őt arcon ütötte, a helyszínről elfutott.

A sértett utána szaladt, ekkor szúrta meg a gyilkos zsebkéssel, először mellkason, majd hason.

A sértett az egyik ismerősétől segítséget kért, aki azonnal értesítette a mentőszolgálatot, azonban a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a szakszerű orvosi ellátás ellenére belehalt.

Forrás: Shutterstock

A Fejér Megyei Főügyészség a vádiratában a terhelttel szemben végrehajtandó szabadságvesztés büntetés kiszabását, valamint közügyek gyakorlásától eltiltást indítványozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.