Molnár Gusztáv kilenc év után szakított kedvesével, már új párja van

Molnár Gusztáv párkapcsolat szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Gusztáv és párja tavaly még az esküvőjüket tervezték, ám most kilenc év után mégis a szakítás mellett döntöttek. A Drága örökösök sztárja és volt kedvese egy gyereket neveltek, szerencsére sikerült békében elválniuk.

Nem rég még az esküvőt tervezte Molnár Gusztáv és párja, noha már kilenc éve alkottak egy párt, és van egy közös gyerekük is, a lagzira nem került sor. A színész szerint lehetséges, hogy nem véletlenül.
A pár ugyanis most úgy döntött, hogy elválnak útjaik, mert kapcsolatuk mára barátsággá alakult át.

„Elmentünk egymás mellett az életben, megváltoztunk, mások lettek a céljaink. Eközben sokkal erősebbé vált közöttünk a barátság érzése, mint a szerelem. Persze a döntést nem egyik napról a másikra hoztuk meg" - mesélte a színész a Story Magazinnak.

Molnár Gusztáv kilenc év után szakított párjával. Instagram / Molnár Gusztáv

Gusztáv szülei kapcsolata miatt is döntött így, ugyanis 25 éves volt, mikor ők elváltak, de szerinte már sokkal hamarabb meg kellett volna tenniük. Úgy véli, nagy hiba csak a gyerek miatt együtt maradni, ők nem szerették volna ezt elkövetni.

A sztár elköltözött otthonról, de természetesen megpróbálja a lehető legtöbb időt tölteni fiával.
„Igyekszem minél több időt vele tölteni: megyek érte, viszem sportolni, kirándulni, tanulok vele. Korábban is a sok munka után tudtam vele lenni, ez most sem változott az elmúlt évhez képest" - árulta el.

A színészt egyébként máris újra megtalálta a szerelem, a szakítás után nem sokkal megismerkedett valakivel, és boldog párkapcsolatban élnek.
„Nincs köze a színházi szakmához, így általa egy másfajta világba csöppenhettem én is. Nagyszerűen érzem magam vele, boldog vagyok, és bár idilli a kapcsolatunk, nem élünk együtt, egyelőre..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.