Nem éppen hétköznapi helyen szoptatott Kulcsár Edina – Fotó

baba szoptatás Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár bevallotta, sokáig nem merte megosztani a fotót, amin egy nyilvános mosdóban szoptatja még nagyobbik gyerekét. Ám mióta megszületett a kislánya, már lazábban kezeli ezt a kérdést.

Kulcsár Edináról még 2018-ban készült az a fotó, amin a Groupama Arena egyik mellékhelyiségében szoptatja kisfiát, Medoxot. Az anyuka akkor nem merte megosztani ezt a fotót, mert sokszor éri támadás azokat, akik erről a témáról tesznek ki képet.
Most azonban meggondolta magát, mert mióta lánya, Nina megszületett, sokkal szabadabban áll ehhez a kérdéshez.

„Azóta is többször visszapörgettem a képeimet, hogy megnézzem ezt a fotót, mert szeretem.
Akkor nem mertem megosztani, féltem, hogy mit fognak egyesek szólni... de azóta azt tapasztalom, hogy egy sima semmitmondó képbe is bele tudnak kötni azok, akik bele akarnak valamibe!
A szoptatás az egyik legtermészetesebb dolog, ha gyereke van valakinek. Természetesen én sem szoktam premier plán csinálni, de Medivel még jobban elvonultam. Nináncskát viszont eggyel bátrabban etetem úgy, hogy letakarom. Szóval, ma van az anyatej világnapja. Ezért azt gondoltam, hogy ennek kapcsán megosztom veletek ezt a képet. Remélem nem bánjátok" – írta a posztjához Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.