Oláh Gergő és családja nemrég Debrecenben voltak kirándulni, a híres énekes pedig megosztott egy közös képet a rajongókkal. 

Oláh Gergő noha egy darabig izgult a koronavírus-járvány miatt, ám úgy tűnik, szerencsére komoly anyagi gondok nélkül vészelte át az elmúlt hónapokat. Még egy vicces videót is feltöltött a rajongói számára, amivel sokaknak csalt mosolyt az arcára. 

Most pedig egy közös családi fotót mutatott, amely egy debreceni kirándulás során készült. Gergő megható sorokat írt a fotó mellé: 

"Nagyon AKTÍV pihenésünk első állomása véget ért... Ilyenkor konkrétan 1 szabad percünk nincs, még annyi sem, hogy észre vegyem, hogy fagyis a szakállam... De jót nevettünk amikor megláttuk a fotón.... Ez pont arról szól, hogy a gyerekek minden percben élményekben részesüljenek és megkapják a teljes figyelmünket... Anyának nincs házimunka, főzés stb... Apának sincs más fontos dolga, csak vidámítani, nevettetni, dobálni őket a vízbe, nagyokat beszélgetni késő estig, nagyokat sétálni az esti fényekben, stb stb... Mi pedig töltődünk szeretettel, hálával, amikor látjuk a boldog arcukat és halljuk a hangos nevetésüket... Nem külföld, nem tengerpart, de kimondhatatlanul hálás vagyok, hogy ezt megtehetjük.. Debrecen gyönyörű és izgalmas város!"