Klapka György fia, Dennis nem sok jóról tudott beszámolni az utóbbi időben a pénzügyi helyzetének alakulását illetően. Most viszont kiderült, hogy már a végerendeletét is megírta. 

Klapka György fia hiába örökölt súlyos milliókat édesapja halála után, Dennis elmondása szerint a környezetében élők mind csak kihasználták. Például az egyik barátja is: 

"Még albérletben laktam, amikor befogadtam egy barátomat, így feleződött a költség. Ő segített bevásárolni, kórházba vinni, amikor epilepsziás rohamom volt. Azt hittem, van egy ember, akire számíthatok. Szép apránként másfél millió forintot költöttem rá, de az adósságával odébbállt" - mesélte a Ripostnak, majd hozzátette, egyszer egy nagy szerelemnek tűnő hölgy is meglopta 150 ezer forinttal. 

Fotó: Nagy Attila [origo]

Betegsége miatt úgy döntött, végrendelkezik, és mivel egyetlen élő rokonával sem jó a kapcsolata, kivéve Klapka György özvegyével, így kénytelen másra hagyni a vagyonát: 

"Nagyon vágyom családra, mert nekem ebben nem volt részem soha. Mivel beteg vagyok, s egyedül bármikor belehalhatok egy rohamba, eldöntöttem, hogy végrendelkezek. A körülöttem lévő emberek azonban jelenleg nem érdemlik meg, ezért állatokat mentő alapítványra vagy macskamenhelyre hagyom a vagyonomat" - mondta.