Egymásnak feszült Bíró Ica és Gáspár Evelin

Forrás: sajtoszoba.tv -
feszültség főzés Bíró Ica Gáspár Evelin MasterChef VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig, hogy elkezdődtek  a MasterChef VIP 2 forgatásai, máris parázshangulat alakult ki a stúdióban Bíró Ica és Gáspár Evelin között, akik egy páros feladatban bizonyíthatták főző tudásukat. 

Nem indult unalmasan a MasterChef VIP második évada, már a második napon egymásnak feszült Bíró Ica és Gáspár Evelin egy páros feladat elvégzése közben.

Gáspár Evelin MasterChef VIP 2. évadában Forrás: sajtoszoba.tv

Ahogy a Ripost írta, a második adásban a versenyzőknek egy közös főzés érdekében párt kellett választaniuk, Bíró Ica maga mellé Gáspár Evelint választotta. Az első pillanattól kezdve érezhető volt kettejük között a feszültség, nem találták az összhangot és bár Evelin próbált együttműködni főző társával,

Ica hajthatatlan volt és nem volt hajlandó együttműködni fiatal versenytársával.

Bíró Ica MasterChef VIP 2. évadában Forrás: sajtoszoba.tv

„Ő azt szerette volna, én ezt, tényleg mindenben ellentmondott. Ráadásul kétszer a lányom lehetne, mindegy ez nem is téma. Nekem kicsit csalódás, ráadásul magam választottam" - nyilatkozta Ica az adás közbeni interjúban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.