A 16 éves Millie Bobby Brown szakított rögbijátékos párjával, Joseph Robinsonnal. A Stranger Things sztárja csupán tíz hónapig volt együtt a fiúval.

A fiatal színésznő idén januárban vállalta fel kapcsolatát a 17 éves rögbijátékos Joseph Robinsonnal. Úgy tűnt, hogy a fiatalok remekül megvannak, ám a rajongóik észrevették, hogy egy ideje már nem követik egymást a közösségi médiában. Ez pedig minden bizonnyal annak a jele, hogy a pár szakított. Noha ők ezt még nem erősítették meg.

Millie Bobby Brown ismét szingli.Forrás: AFP/2018 Getty Images/Frazer Harrison

Úgy tűnik, a kapcsolatuk nem bírta a nagy távolságot, mivel Millie az USA és Anglia között ingázik a filmforgatások miatt. Joseph-et viszont a rögbi az Egyesült Királyságba köti.
Egy ismerősük szerint nagyon boldogok voltak együtt, amit meg is mutattak a közösségi médiában, ám mégsem mélyült el eléggé a kapcsolatuk. Valószínűleg mert nem tudtak elég időt együtt tölteni a munkájuk miatt. - írta a Daily Mail.

A Stranger Things színésznője nehéz időkön megy keresztül, ugyanis nem elég hogy most szakított, még kiskutyáját is gyászolja.