Mészáros Árpád Zsolt előadás közben kérte meg szerelme kezét - Fotó

Forrás: Budai Szabadtéri Színház -
esküvő Mészáros Árpád Zsolt lánykérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlan meglepetés érte vasárnap este Mészáros Árpád Zsolt szerelmét: előadás közben kérte meg a kezét. 

Mészáros Árpád Zsolt vasárnap este előadás közben kérte meg kedvese, Piros Krisztina kezét a Budai Szabadtéri Színházban. Nem csak Krisztina volt meglepődve, hanem a Négyen című szuperkoncert nézői, sőt a szervezők is, ugyanis ők sem voltak beavatva a színész terveibe.

MÁZS az "Anconai Szerelmesek" egyik betétdalát, a "Mindig így nézz című" dalt énekelte el Krisztina elé letérdelve, aki könnyeit törölgetve boldogan mondott igent, így a koncert után már jegyespárként térhettek haza az eseményről.

Íme a pillanat, mikor megkérte Krisztina kezét. Forrás: Budai Szabadtéri Színház

A "Négyen" című produkció a Budai Szabadtéri Színház egyik legnépszerűbb előadása, idén Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Kovács Dénes és Kerényi Miklós Máté lett a négy meghívott előadó művész. A különleges hangulatú és hatalmas sikerű produkciót a lelkes közönség szűnni nem akaró álló tapssal búcsúztatta, mindenki számára emlékezetes maradt a lánykéréssel fűszerezett koncert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.