Nehéz helyzetbe került Tücsi és családja - Átverte őket egy kivitelezőcég

Forrás: Instagram/tucsiii -
átverés Tücsi Claudia Aryee
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő esetről számolt be nemrég Tücsi a közösségi oldalán: mint kiderült, csúnya átverés áldozatai lettek. 

Nemrég mutattuk meg, milyen sokat nőtt Tücsi és Sofron István közös gyermeke, Nara. A sztáranyuka boldogsága határtalan, ami a közös képek alapján is egyértelmű. Sajnos azonban most nehézség adódott az életükbe, ami valamelyest beárnyékolja a család boldogságát.

Tücsiék már hónapok óta háborúznak azzal a kivitelező céggel, akik a házukat építették. Mint kiderült, az építtető hiányosan adta az át az ingatlant, azóta viszont elérhetetlen. Sajnos az otthonuk már a beköltözés óta rendszeresen beázik, ami az építtető mulasztásának köszönhető. Tücsiék úgy döntöttek, hogy nem várnak tovább, inkább maguk veszik kézbe a dolgokat, hogy ne romoljon tovább a ház állapota - írja a Ripost.

Forrás: Instagram/tucsiii

"Egyszerűen nem tudjuk érvényesíteni a garanciát, pedig három év van újépítésű házak esetén. Az építtető boldogan építkezik új helyen, úgyhogy legyetek résen. Most nekiállunk majd mi megcsinálni, mert továbbra is ázik a ház a terasz miatt" - írja az Instagram-oldalán a sztáranyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.