Ilyen dögös Fodor Rajmund felesége, Bernadette - Fotó

házasság feleség Fodor Rajmund vízilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fodor Rajmund 18 éve él boldog házasságban feleségével, Bernadettel, akinek fiatalokat megszégyenítő alakját büszkén mutatja meg közösségi oldalán. 

A kétszeres olimpiai és Európa-bajnok vízilabdázó, Fodor Rajmund 18 éve élnek boldog házasságban, feleségével, két gyönyörű gyerekük Nadin és Damian, akik 14 és 10 évesek.

Ahogy minden házasságban, úgy náluk is vannak kisebb-nagyobb viták,

de igyekeznek minden problémát békés úton megoldani.

"Vigyázunk a házasságunkra. Mindaz, amit megteremtettünk, felbecsülhetetlen értékkel bír. Ezt mindketten tudjuk, érezzük, mint ahogy azt is, hogy mennyire sérülékeny. A mindennapi gondok súlya alatt vagy egy-egy vita alkalmával mi sem csillogó szemmel nézünk egymásra. De a kapcsolatunk alapja biztos, és ez mindenen átsegít. Ha pedig alábbhagy az egymásra való odafigyelés, azt finoman szóvá is tesszük a másiknak" - mondta a vízilabdázó a Hot! magazinnak.

Magánéletüket szeretik a négy fal között megélni, de azért olykor-olykor megosztanak közös fotókat is közösségi oldalukon. Rajmund jogosan dicsekedik feleségével, Bernadette igazi bikinis bombázóként tündököl a képeken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.