Gyönyörű családi fotókkal lepte meg a rajongóit Szilágyi Szilvi- Fotók

Caramel Olaszország Szilágyi Szilvia család nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel és felesége, Szilágyi Szilvi, kislányuk betegsége óta sokkal jobban védik magánéletüket és emiatt kevesebb képet is posztolnak gyönyörű családjukról. Néha azért tesznek kivételt, aminek a rajongók nagyon örülnek. 

Nemrég derült ki, hogy augusztus 20-a után sem lehet megtartani az 500 fő feletti rendezvényeket az országban. Ennek nagyon sok zenész nem örült, hiszen a nyári időszak nyújtja számukra a legtöbb pénzkeresési lehetőséget.

Van, akik pozitívan próbálnak hozzáállni a kialakult helyzethez és megpróbálják kihasználni a hirtelen jött szabaidőt. Így tesz Caramel és elbüvölő családja is. Felesége, Szilvi korábbi Instagram posztjából kiderült, hogy hirtelen döntés következménye, hogy

idén Olaszországban, Jesoloban pihenik ki az elmúlt hónapok fáradalmait.

Szilvi a napokban több tengerparti fotóval ajándékozta meg a követőit, legutóbb pedig a család mindhárom tagja kamera elé állt, aminek az eredménye egy gyönyörű családi fotósorozat lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.