felköszöntés Nádai Anikó kisfia születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó kisfia most ünnepelte 5. születésnapját. Édesanyja Instagram oldalán megható sorokkal köszöntötte fel szülinapos gyermekét. 

A házasodna a gazda háziasszonya, Nádai Anikó nem éppen legboldogabb időszakát éli. Nemrégiben esett túl egy szakításon, 2 éves kapcsolatát zárta le előző párjával. Éppenhogy felépült a szomorú elválásból szeretett édesanyját kellett elengednie.

Nemcsak a boldogságban, de a legnagyobb szomorúságban is van számára valaki, akire mindig számíthat, ez pedig nem más, mint

a kisfia, aki a napokban ünnepelte 5. születésnapját. Szívemelengető sorokkal köszöntötte fel a műsorvezető szülinapos gyermekét.

"A mai napon pontosan 5 éve... A legboldogabb nővé tettél, de ami ennél is fontosabb Anyává. Megtanítottál a türelemre, felnőtté váltam, és erősebbé mint valaha. Tudok tiszta szívből szeretni, örömömben sírni, vagy a büszkeségtől, mert én annyira de annyira büszke vagyok Rád! Értelmet adtál mindennek! Értelmet adtál az életemnek! Együtt bármire képesek vagyunk, mert Te vagy az én mentsváram, a mindenem és köszönöm, hogy vagy nekem!
Boldog születésnapot drága Fiam!" - írta közösségi oldalán Anikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.