Nádai Anikó kisfia most ünnepelte 5. születésnapját. Édesanyja Instagram oldalán megható sorokkal köszöntötte fel szülinapos gyermekét. 

A házasodna a gazda háziasszonya, Nádai Anikó nem éppen legboldogabb időszakát éli. Nemrégiben esett túl egy szakításon, 2 éves kapcsolatát zárta le előző párjával. Éppenhogy felépült a szomorú elválásból szeretett édesanyját kellett elengednie.

Nemcsak a boldogságban, de a legnagyobb szomorúságban is van számára valaki, akire mindig számíthat, ez pedig nem más, mint a kisfia, aki a napokban ünnepelte 5. születésnapját. Szívemelengető sorokkal köszöntötte fel a műsorvezető szülinapos gyermekét. 

"A mai napon pontosan 5 éve... A legboldogabb nővé tettél, de ami ennél is fontosabb Anyává. Megtanítottál a türelemre, felnőtté váltam, és erősebbé mint valaha. Tudok tiszta szívből szeretni, örömömben sírni, vagy a büszkeségtől, mert én annyira de annyira büszke vagyok Rád! Értelmet adtál mindennek! Értelmet adtál az életemnek! Együtt bármire képesek vagyunk, mert Te vagy az én mentsváram, a mindenem és köszönöm, hogy vagy nekem!
Boldog születésnapot drága Fiam!" - írta közösségi oldalán Anikó.