nyaralás kirándulás Balaton Iszak Eszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszti imád utazni, rengeteg országban járt már az elmúlt években, amikről szívesen oszt meg fotókat a közösségi oldalán. A koronavírus az ő nyári terveit is átírta, most megmutatta, milyen gyönyörű szép helyen tölti a fülledt, nyári napokat. 

A koronavírus miatt egyre többen döntenek úgy, hogy országon belül töltik a nyári szabadságukat és a hazai szépségeket fedezik fel a nagy hőségben. Sokak kedvenc úti célja a magyar tenger, a Balaton, ahova egyre többen látogatnak mostanában.

A gyönyörű műsorvezető és modell, Iszak Eszti is Magyarország egyik legszebb részén, a Balaton-felvidéken tölti szabadidejét.

Egy kirándulás alkalmával készült képet osztott meg követőivel, ami a Balaton déli partján található, Zamárdi-kőhegyen készült. A mindig mosolygós Iszak Eszti csak úgy ragyog legújabb fotóján, ami nagy valószínűséggel annak is köszönhető, hogy szerelme, Gyurta Dániel áll a kamera túlsó oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.