Nem fogod elhinni, miért szeretett bele Harry herceg Meghan Marklebe

Meghan Markle életrajzi könyv megismerkedés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry Herceg és Meghan Markle életrajzi könyvéből nagyon sok titokra fény derült. Többek között az is, hogy mikor és milyen körülmények között jött rá Harry, hogy Meghan személyében megtalálta azt a nőt, akit mindig is keresett. 

Meghan Markle és Harry herceg A Szabadság nyomában című életrajzi könyve rendesen felforgatta az angol királyi család életét, hiszen olyan információk is napvilágot láttak, amit valójában mindenki jobbnak látott eltitkolni. A sok talány mellett viszont

olyan sztorikat is olvashatunk a szerelmes párról, amiről eddig korábban soha

- írta meg a Ripost.

Forrás: Getty Images/Max Mumby/Indigo

A legpikánsabb történetek egyike Meghan és Harry megismerkedésének története. A könyvből kiderül, hogy Harry akkor lett visszafordíthatatlanul szerelmes Meghanbe, mikor az első találkozásuk után nem sokkal kettesben elutaztak Botswanába. Pontosabban abban a pillanatban, mikor

Meghan a kirándulás alatt könnyedén besétált az erdőbe, hogy kis dolgát elvégezze.

A szabadban pisilés rádöbbentette Harry, hogy tényleg megtalálta az igazit. Meghanről kiderült, hogy nemcsak gyönyörű, de végtelenül laza, vicces és két lábbal a földön jár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.