Harry Herceg és Meghan Markle életrajzi könyvéből nagyon sok titokra fény derült. Többek között az is, hogy mikor és milyen körülmények között jött rá Harry, hogy Meghan személyében megtalálta azt a nőt, akit mindig is keresett. 

Meghan Markle és Harry herceg A Szabadság nyomában című életrajzi könyve rendesen felforgatta az angol királyi család életét, hiszen olyan információk is napvilágot láttak, amit valójában mindenki jobbnak látott eltitkolni. A sok talány mellett viszont

olyan sztorikat is olvashatunk a szerelmes párról, amiről eddig korábban soha

- írta meg a Ripost. 

Forrás: Getty Images/Max Mumby/Indigo

A legpikánsabb történetek egyike Meghan és Harry megismerkedésének története. A könyvből kiderül, hogy Harry akkor lett visszafordíthatatlanul szerelmes Meghanbe, mikor az első találkozásuk után nem sokkal kettesben elutaztak Botswanába. Pontosabban abban a pillanatban, mikor Meghan a kirándulás alatt könnyedén besétált az erdőbe, hogy kis dolgát elvégezze. A szabadban pisilés rádöbbentette Harry, hogy tényleg megtalálta az igazit. Meghanről kiderült, hogy nemcsak gyönyörű, de végtelenül laza, vicces és két lábbal a földön jár.