Úgy néz ki, végleg megromlott a viszony Harry és Vilmos herceg között

Meghan Markle angol királyi család Vilmos herceg viszály Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry és Meghan Markle életrajzi könyve, a Finding Freedom,  azaz A szabadság nyomában megjelenése óta folyamatosan port kavar. A könyvben a két herceg, Harry és Vilmos megromlott kapcsolatáról is részletesebben olvashatunk. 

Meghan Markle megjelenése az angol királyi családban sok mindenkinek szúrta a szemét. Utólag derült ki az is, hogy Vilmos herceg sem járt öröm táncot, mikor meghallotta, hogy öccse eljegyezte szerelmét, Meghant. Úgy gondolta, hogy jobb átgondolni a dolgokat és nem elhamarkodottan döntést hozni.

Vilmos szerint, Ha Harry megfontoltabb lett volna, elkerülhető lett volna a királyi család szétválása.

- írta meg az ABC News.

Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang

A royal pár között kétségtelen, hogy Harry felesége, Meghan jelenléte vert éket, amin az sem segít, hogy állítólag

Katalin hercegné ki nem állhatja Meghant,

mivel úgy gondolja, hogy miatta romlott meg a baráti viszonya Harryvel.

A két royal szakértő, Omid Scobie és Carolyn Durand könyvéből az is kiderül, hogy a palotában dolgozók szerint visszafordíthatatlan következménye lesz annak, ha Harry és Vilmos herceg nem békülnek ki hamarosan egymással.

„Olyan rendszert kell alkotnunk, ami segíti a monarchia fennmaradását. (...) A monarchia jövője azon a négy emberen múlik, akik jelenleg a Kensington-palotában laknak (A nyilatkozat idején még Harryék is ott éltek Vilmosék szomszédságában – a szerk.). Csakis velük tartható fenn a királyi család népszerűsége. Ha Károly herceg király lesz, csak akkor fog működni a dolog, ha ők négyen jóban vannak" – olvashatjuk egy névtelen informátor szavait a könyvben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.