Nem bírja tovább Marcellina, kiköltözik szeretett otthonából

Forrás: Fem3 -
Duna Marcellina Szentendre áradás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar énekesnő, Marcellina meghozta a nehéz döntést, elköltözött otthonról. Most kiderül, miért jutott erre az elhatározásra. 

Marcellina imádja Duna-parti otthonát, ami Szentendrén található, de az utóbbi időben egyre többször lett ő is áldozata az áradásoknak. A Ripostnak mesélt arról, hogy tavaly májusban elöntötte a házát a víz, utána gondolkodott el komolyabban a kiköltözésen.

Forrás: Fem3

Megint magas lett a Duna, magasabb mint 5 méter, de közvetlen többet már nem fog érinteni, mert megtörtént a kiköltözés. Maradok Szentendrén, csak a város egy másik részén. Utoljára még egy Duna-napot tartottunk. Kenuztunk a Papsziget körül, aztán a barátokkal Szentendre és a Lánchíd közötti Duna-ágon hajókáztunk. Mintha a Titanicon lettem volna! Újra megállapítottam, hogy Budapest a világ legszebb városa" – nyilatkozta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.