Kasza Tibiék újra belevágnak a babaprojektbe?

Forrás: Red Lemon Média -
apaság babaprojekt Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi és felesége, Andi szinte alig szusszantak a kis Lora Bella érkezése óta, máris a családbővítésen gondolkoznak. 

A kislányuk lassan két éves lesz, és azóta teljesen más az életük, minden másodlagossá vált. Szeretnének neki mindent megadni, hiszen az énekes és a felesége is nélkülözésben nőtt fel.

„Vágyunk még egy babára, jó lenne, ha lenne Lorának testvére. Azt, hogy egyet vagy kettőt akarunk, még nem döntöttük el. Én egyelőre egyet szeretnék, Andi viszont kettőt, mert ők is hárman vannak testvérek" – kezdte Tibi a Best magazinnak.

Forrás: Red Lemon Média

"Én vagyok a jó zsaru, anya pedig a rossz, Andi húzza meg a határokat. Szerintem ez így van jól,egy lányos apának elnézőnek kell lennie. Ha Lora csibészesen rám mosolyog, képtelen vagyok nemet mondani neki" - áradozott az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.