100 kilót dobott le a 21 éves főiskolás: ez a hihetetlen átalakulásának titka

Forrás: NORTHFOTO -
fogyás főiskola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal fiérfi 192 kilóról fogyott le, miután rájött, nem folytathatja tovább az életét úgy, ahogy azelőtt. Elárulta, hogyan sikerült az átalakulása. 

A 21 éves Dylan Wall komoly túlsúllyal küzdött, miután végzett a gimnáziummal: 192 kilót nyomott. Az amerikai tini akkor jött rá, hogy változtatnia kell az életén, amikor látogatást tett a főiskoláján, és lemaradt a csoporttársaitól, mert nem tudta velük tartani a lépést.

Dylan Wall a fogyása előtt és után Forrás: NORTHFOTO

A fiú ezután felhagyott a hízlaló gyorsételekkel, és két hétig fűszerezetlen krumplin élt, majd váltott egy tej- és húsmentes diétára, és kemény edzésbe fogott. Ennek eredményeként majdnem 100 kilótól sikerült megszabadulnia. Átalakulása olyan látványos, hogy szinte rá sem lehet ismerni, de még nem ért az út végére: a visszamardt bőr miatt operációra szorul.

A visszamaradt bőr miatt operációra szorul Forrás: NORTHFOTO

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.