Saját rajongói is kezdik unni Berki Krisztián acsarkodását, és azt, hogy az üzletember szinte minden egyes posztnál felemlegeti Hódi Pamelát, és rossz színben tünteti fel egyetlen kislánya anyukáját.

Hódi Pamela  jó ideje nem reagál Berki rosszindulatú beszólásaira, az üzletember azonban továbbra is támadja őt. Legutóbb épp egy játszótér miatt estek egymásnak, pontosabban Krisztián Pamelának.

A történet lényege, hogy Berki Krisztián azt állítja, neki köszönhető, hogy a Pamiéknál található játszótér felépült, a sztármami viszont azt állítja, semmi köze hozzá.

"Gyermekem édesanyja ismételten hazugságot állít rólam, miszerint a jelenlegi albérletük mögött lévő játszótér hogy elkészülhessen idézem: "nem intézett semmit" Csak Ő tudhatja, hogy miért de folyamatosan 3 éve próbál rossz színben feltűntetni! Nincs időm és kedvem Őt figyelni éppen miben hazudik vagy állít valótlant! A saját életünkre szeretnék csak és kizárólag összpontosítani mint férfi! Úgy emlékszem több mint 3 éve nem része az életemnek! Megtesszük a megfelelő lépéseket!"

 - írta Berki a poszthoz.

A kommentelők pedig nem hagyták szó nélkül az újabb furkálódást:

Szerintem Ti a Mazsival állandóan azt nézitek hol tudtok neki keresztbe tenni .. vagy hol tudjatok bántani... nektek elvileg nagyon boldog az életetek.. akkor miért foglalkoztok vele!?  

Beteg vagy berki... Pereskedsz a gyermeked édesanyjával mindeg f.szságon... még pár éve nem így beszéltél...Egy férfi életében az a tökéletes nő aki gyermeket szül majd neki....hát erről enyit...szégyelheted magad...  

Egyszerűen felháborító amit csinálsz. Van a gyermeked anyja, aki bármit tesz, mond, legyen az jó vagy rossz egyből közprédára teszed. Miért? Miért nem foglalkozol a saját lenyűgöző szerelmes gazdag életeddel? A gyerekeddel foglalkozz csak. Tönkreteszitek teljesen (...)

Forrás: instagram.com/berkikrisztian