Demjén Ferenc a hétköznapjairól mesélt - sokat változott az élete

Forrás: Polyák Attila/Origo -
betegség Demjén Ferenc életmódváltás zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly májusban agyérgörcs miatt szálították kórházba a zenész, Demjén Ferencet, az orvosok altatásban tartották a gyorsabb felépülés érdekében. Azóta már sokkal jobban van a színész, tavaly decemberben újra színpadra is állt. 

Hosszú út vezetett a zenész, Demjén Ferenc felépüléséig, de most már jól van az énekes. A járvány okozta kényszerpihenőről és a hétköznapjairól a Borsnak mesélt.

"A dióspusztai birtokon a körülményekhez képest remekül át tudtam vészelni ezt az időszakot. Sikerült visszanyerni az erőnlétem. A szabályokat teljes mértékben betartom, ez közös érdek. A kényszerszünet alatt nagyokat sétáltam a kertben és a futópadon egyaránt. A betegség alatt elvesztett kilókat pedig visszaszedtem. A feleségem rengeteget segített, hogy felépüljek" - mesélte a Kossuth-díjas magyar énekes.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

A betegsége után december 30-án tért vissza a színpadra és egy hatalmas bulival köszöntötte újra a közönséget.

"Nagyon megható volt a közönség szeretete. Valóban fantasztikus hangulat volt. Hála Istennek az Aréna előtti próbák már nagyon biztatóak voltak, de kereken egy év után tértem vissza a színpadra, ezért nyilván nagyobb volt a tétje, mint egy szokásos év végi koncertnek" - mondta Demjén.

Bár az ő terveit is átszabta a koronavírus okozta helyzet, de optimistán néz a jövő felé.

"Tulajdonképpen az idei turnéból két koncert valósult meg idáig. Nem volt választásunk, hogy megállunk vagy sem, de egyetértek a kormányzati döntéssel, mert a számok azt mutatják, hogy az ország idáig egész jól megúszta, még akkor is, ha a koncertműfaj kapta talán az egyik legnagyobb „rakétatalálatot"

- kezdte az énekes.

"A megváltozott helyzet minden előzetes forgatókönyvet átírt idén. 2021-ben is szeretnénk folytatni a turnét, ami az Indulj új csodákat látni címet viseli. Annyi különbség lesz, hogy a plakáton lesz egy 75-ös pecsét, lévén, jövőre ennyi idős leszek." - nyilatkozta Demjén Ferenc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.