Két nő megtámadta és elrabolta Szegedi Fecsót - Videó

TikTok videó támadás Szegedi Fecsó lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két nő megtámadta és elrabolta Szegedi Fecsót - persze, csak a vicc kedvéért. Legújabb Instagram-bejegyzésében láthatjuk, ahogy két csinos hölgy nekiugrik Fecsónak a wellness részlegben.

Meglepő videót tett közzé Instagram-oldalán Szegedi Fecsó, akitől bár megszokhattuk, hogy mindig valami meghökkentő vagy éppen botrányos dologgal rukkol elő, a mostani még tőle is rendkívül szokatlan.

"Haver barátnők megkértek, hogy szerepeljek a Tik-Tok videójukban, hát poénból elvállaltam" - kezdte mesélni a Borsnak a sztorit Fecsó.

"Egy úszóverseny után érkezem a wellnessbe, nagyon büszke vagyok magamra, le sem teszem a kupát, amit nyertem. Pihenek egy napozóágyon, amikor észreveszem, hogy egy lány fulladozik a medencében. Mint egy szuperhős, kimentem, de kiderül, hogy csapda volt. Elrabolnak és a kupát is" - zárta rövidre a botrányhős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.