Ezt még Erzsébet királyné sem gondolta volna Meghanről és Harryről

Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang -
Kate Middleton Meghan Markle Vilmos herceg népszerűség Harry herceg Erzsébet királyné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg kiválása a brit királyi családból  eddig is nagy port kavart, de úgy látszik nem tud elülni a szerelmespár körüli botrány, amit egyre inkább duzzaszt az is, hogy a körülöttük lévő hajcihő ellenére sokkal népszerűbbnek bizonyulnak, mint a makulátlan életet élő Kate Middleton és Vilmos herceg. 

A Daily Star információ alapján a brit királynő sem gondolta volna, hogy a volt sussexi hercegi pár nagyobb népszerűségnek fog örvendeni, mint a cambridge-i hercegi pár.

A Chanel 5 brit tévécsatorna királyi dokumentumfilmjében esett szó arról, hogy Meghanék népszerűsége mellett

attól is tart a királyi család, hogy a Szabadság nyomában c. könyv megjelenése miatt az ő a hírnevük is csorbulni fog.

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Szó esett Meghan és Harry legutóbbi nyilvános megjelenéséről is a mountbatteni zenei fesztiválon, amit úgy tartanak számon, hogy az volt az utolsó alkalom, amikor a házaspár utoljára hercegi párként szerepelt ország-világ előtt, ahol szemmel látható volt, hogy mennyire meghatotta Meghant és Harryt mikor a közönség nagy tapssal és ovációval köszöntötte őket, ez biztosan számukra is egy emlékezetes esemény marad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.