Kiderült az igazság Meghan Markle és Harry herceg kilépéséről

Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang -
királyi család Meghan Markle kilépés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg függetlenedetek a királyi családtól, ennek a hátteréről azonban keveset tudni, és most kiderült, hogy az a kevés sem volt igaz.

Mindenkit megdöbbentett Meghan Markle és Harry herceg, amikor bejelentették, hogy függetlenedni akarnak a királyi családtól. Az okokról keveset beszéltek, de a felfordulás, amit okoztak annál nagyobb visszhangot keltett. Mindenki úgy gondolta, hogy a kiválás mögött Meghan Markle áll, és ő az, aki el akar szakadni a sok kötelezettségtől és a szigorú szabályoktól, amelyekhez alkalmazkodni kell, de úgy néz ki, hogy a dolog nem így történt.

Harry herceg és Meghan Markle Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang

A Szabadság keresése című új éterajzukból kiderül, hogy valójában Harry herceg szorgalmazta a kiválást, és több mint egy évig fontolgatta, hogy megtegyék-e ezt a lépést. Az írás szerint Meghan többször is megkérdezte, valóban jó döntésnek tartja-e az elszakadást - írja a Mirror. Ezért sem szereti Harry a Megxit kifejezést, hiszen ez arra utal, hogy a felesége döntésére vagy kezdeményezésére léptek ki a királyi család kötelékéből, holott nem úgy volt. "Az igazság az, hogy Harry hosszú ideje elégedetlen volt" - mondta egy bennfentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.