Nem egyszerű az élet a Konyhafőnök stúdiójában - Sárközi Ákosnak egy bikapénisszel kell megküzdenie - Videó

Fördős Zé konyhafőnök Sárközi Ákos bikapénisz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról már tegnap beszámoltunk, Sárközi Ákos extrém alapanyagot kapott Fördős Zétől, bikapéniszből kellett ételt főznie.  Ha ez magában nem lenne elég, mindezt áramkör használata nélkül kellett teljesítenie a sztárséfnek.

A Konyhafőnök elődöntőjének második adásában a versenyzőknek marha szervekből kellett főételt készíteniük. Fördős Zé ezt megspékelte azzal, hogy Sárközi Ákosnak is adott egy szervet, méghozzá egy bikapéniszt, így Ákos is kénytelen volt beállni a versenyzők közé.

Az alapanyaghoz némi nehezítésként az is hozzájött, hogy áram nélkül kellett elkészítenie Ákosnak az általa megálmodott ételt.

"Ebből mi az anyámat fogok kezdeni?" - kérdezte Ákos zsűri társaitól, amire Fördő Zé egyből reagált:

"Egy Michelin-csillagos séf vagy, aki állandóan arról beszél, hogy merjünk játszani az alapanyaggal... Tessék, itt a lehetőség".

Ákosnak nem volt más választása, mint belefogni a munkába. Rögtön feltalálta magát a konyhában, mert bár saját pultján nem használhatta az áramköröket, a többi versenyző pultjait kellőképpen elfoglalta.

"Ákos úgy terjeszkedik a konyhában, mint egy római kori hódító. Mindenhol vannak kis terepei. Rabszolgái is vannak, és meg is mondja nekik, hogy erre kapcsolj, arra kapcsolj, vedd feljebb, szóljál, hogyha készen van"

- beszélte egymás között Zé és Rácz Jenő.

Bár az elején megijedt Ákos a feladattól, úgy tűnik a végére igazán megtalálta ebben a helyzetben is helyét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.