Az augusztusi hónap nagyon fontos a Fásy családban, több ünnepet is a nyár utolsó heteiben ünnepelnek. Ennek kapcsán a családfő, Fásy Ádám nem mindennapi módon köszöntette fel élete két legfontosabb szereplőjét. 

 A TV2 Mokka adásában nyilatkozott arról Fásy Ádám, hogy mennyire boldog és teljes életet él feleségével és lányával, ennél szebbet kívánni se tudna magának. A műsorvezető és üzletember augusztusban ünnepli házassági évfordulóját párjával, Marikával, akivel szerelmük azóta is töretlen. 

„Nagyon jó családom van, ennél szebb dolgom nem is lehetne. Augusztus 15-én ünnepeltük a huszonnyolcadik házassági évfordulónkat Marikával, ami azért is különleges, mert mi éjjel-nappal együtt vagyunk azóta. Nem unjuk meg egymást! Néha van összezördülés, de annál édesebb a kibékülés!"   - mondta mosolyogva Ádám. 

„Augusztus tizenötödikén van Mária-nap, akkor ünnepli Marikám a névnapját, illetve Zsülikém is. Ráadásul ezen a napon van a házassági évfordulónk, ami idén immáron a huszonnyolcadik volt."  - mesélte a büszke férj és édesapa. 

A jeles napok alkalmából Fásy Ádám egy szívhez szóló dallal köszöntötte fel családját, amit a videóban tekinthetsz meg: