Feleségének és lányának üzent Fásy Ádám - Videó

Forrás: Szabó Gábor - Origo -
névnap meglepetés évforduló Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az augusztusi hónap nagyon fontos a Fásy családban, több ünnepet is a nyár utolsó heteiben ünnepelnek. Ennek kapcsán a családfő, Fásy Ádám nem mindennapi módon köszöntette fel élete két legfontosabb szereplőjét. 

A TV2 Mokka adásában nyilatkozott arról Fásy Ádám, hogy mennyire boldog és teljes életet él feleségével és lányával, ennél szebbet kívánni se tudna magának. A műsorvezető és üzletember augusztusban ünnepli házassági évfordulóját párjával, Marikával, akivel szerelmük azóta is töretlen.

„Nagyon jó családom van, ennél szebb dolgom nem is lehetne. Augusztus 15-én ünnepeltük a huszonnyolcadik házassági évfordulónkat Marikával, ami azért is különleges, mert mi éjjel-nappal együtt vagyunk azóta. Nem unjuk meg egymást! Néha van összezördülés, de annál édesebb a kibékülés!" - mondta mosolyogva Ádám.

„Augusztus tizenötödikén van Mária-nap, akkor ünnepli Marikám a névnapját, illetve Zsülikém is. Ráadásul ezen a napon van a házassági évfordulónk, ami idén immáron a huszonnyolcadik volt."

- mesélte a büszke férj és édesapa.

A jeles napok alkalmából Fásy Ádám egy szívhez szóló dallal köszöntötte fel családját, amit a videóban tekinthetsz meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.