Szörnyű csapást mért rá az élet: hároméves kisfiát veszítette el az Ismerős Arcok énekese

Forrás: YouTube / Ismerős Arcok -
Nyerges Attila Ismerős Arcok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ismerős Arcok frontemberének életét súlyos tragédiák kísérik, elveszítette hároméves kisfiát, majd édesapját, 10 hónapja pedig súlyos balesetet szenvedett. Nyerges Attila ezekről beszélt a Borsnak.

"Alig múltam húszéves, amikor a kisfiam meghalt. Azt gondolom, az élet nagyon korán mérte rám ezt a szörnyű csapást, ami tulajdonképpen akkor, ott bejelölte egész életemre a fájdalomküszöbömet. A következő legalább ekkora bánat az édesapám halála volt, s ezen mélységek után nem igazán vannak nagy érzelmi kilengéseim, nem érzek hatalmas örömöt és bánatot sem, mert ezeket megéltem, s ma is ott vannak bennem" - mesélte Nyerges, és hozzátette, tavaly októberben biztos volt benne, hogy neki is eljött az idő a távozásra, amikor motorbalesete következtében élet-halál között lebegett.

Forrás: YouTube / Ismerős Arcok

"Bevallom őszintén, nem gondoltam, hogy kijövök a műtőből. Feladtam, s talán túl hamar tettem, de azért ment ilyen könnyen, mert tudtam, hogy jó helyre tartok, ahol olyan emberek várnak, akikkel mindent megadnék, hogy csak egy percre találkozzam. Mindeközben szomorúság és csalódottság volt bennem, hogy mekkora rendetlenséget hagyok magam után, gondolok itt a gyerekeim, a feleségem, az édesanyám, a zenekarom jövőjére, akik függnek tőlem" - tette hozzá a Nélküled című dal előadója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.