A művészet egyik ágazata ejtette rabul a gyönyörű énekesnőt, Péter Szabó Szilvit - Fotó

Forrás: Nanasi Pal -
Péter Szabó Szilvia Sztárban sztár festőművészet énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bájos énekesnő és édesanya, Péter Szabó Szilvi akinek életére is nagy hatással volt a koronavírus. A karantén ideje alatt egy új hobbi kerítette hatalmába, ami azóta már gyökeresen felforgatta a hétköznapjait.

A Nox egykori énekesnője, Péter Szabó Szilvi is kénytelen volt lekötni a hirtelen jött szabadidejét a karantén alatt. Ahogy sok más előadónak, így neki sem volt lehetősége színpadra lépni és közönség elé állni így más elfoglaltságot kellett találnia, hogy lefoglalja magát.

Szilvi az éneklés mellett a festőművészetben találta meg önmagát, amit olyannyira élvez, hogy már saját kiállítását szervezi.


„A színpad és a közönség hiánya kihozott belőlem egy új szenvedélyt. Tölt, kikapcsol és boldoggá tesz! Elkezdtem festeni és ha minden jó ütemben halad tovább, hamarosan kiállítom a képeimet" - nyilatkozta a Ripostnak az énekesnő.

„A karantén időszak rávilágított, hogy nem lehet csak egy lábon állni. Nagyon komolyan gondolom a festészetet. Beleszerettem és annyira kikapcsol, hogy megszűnik a külvilág, amikor alkotok. Női alakokat festek különböző hangulatban. Nem a nő tekintetére, hanem a mozdulataira fektetem a hangsúlyt. Még 5-10 festményt szeretnék elkészíteni, hogy a kiállítási anyag teljes legyen. A Sztárban Sztár mellett ugyan nehezebb lesz a végére érnem, de ha minden jól megy, az év vége felé megrendezem a kiállítást. A zenélés mellett rátaláltam erre a csodára is, ami nagyon boldoggá tesz„ - tette hozzá Szilvi.

Az énekesnőnek hamarosan nem lesz olyan sok szabadideje, mivel augusztus 30-tól a TV2 Sztárban sztár című műsorában láthatjuk majd hétről hétre bizonyítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.