Szerelmével együtt került karanténba a TV2 sztárja

Forrás: TV2 Sajtószoba -
Love Bistro TV2 karantén Panyik Anita utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Love Bistro sztárjai, Dr. Panyik Anita és szerelme, Keresztessy Márk úgy döntöttek, megszöknek a világ elől, és meg sem álltak egészen Teneriféig.

A gyönyörű ügyvédnő rengeteg pillanatot megosztott nyaralásukról: követői láthatták, hogyan kommunikál egy gömbfejű delfinnel:

és azt is, hogyan túrázik az esőerdőben falatnyi shortban.

Anita és szerelme, Márk lerövidítették nyaralásukat, és úgy döntöttek, még szeptember elseje előtt hazatérnek. Ettől függetlenül a két hetes hatósági karantén rájuk is vonatkozik.

"Hazaérkezésem után visszatérek az akadály és terepfutáshoz és ehhez elég jó kis terepet találtam itt kint, hogy bemelegítsek.Terepfutás hegygerincen az óceán felett. Mivel hatósági karanténban leszünk 14 napig arra gondoltam végigkísérhetitek velünk milyen is az. Mi ehhez is humorral és kíváncsisággal állunk."

- írta Instagram-posztjához Anita.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.