Fecsó komolyan tervez új kedvesével, lassan szintet lépne

TV2 -
párkapcsolat szerelem Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Remekül megvan új párjával Szegedi Ferenc. Már közös jövőt is terveznek, Fecsó ugyanis nem szeretne sokáig a „járás" szakaszában megragadni.

Hiába még nem vált el feleségétől, Vasvári Vivientől Fecsó, máris komolyan terez új kedvesével Kiss Viviennel. A pár között ugyan 16 év korkülönbség és 200 kilométer távolság van, de úgy tűnik számukra ez nem akadály.

Mivel mindkettőjüket a lakhelyéhez köti a munka, így heti 2-3 napot találkoznak csupán. Az összeköltözés még egyelőre nem téma, de Fecsó komolyan tervez a lánnyal, és hamarosan azért szeretne szintet lépni.

Fecsó komolyan tervez új párjával. tv2

„Az üzletet meg szoktam tervezni évekkel előre, de a kapcsolatunkat majd alakítja az élet és az érzéseink. Egy barátom nemrégiben, 15 év után szakított. Nem házasodtak össze, gyerekük sem született. Ennek nem látom sok értelmét. Én azt szeretem, ha viszonylag gyorsan haladnak a dolgok. A sokéves eseménytelen járás már nem az én világom" - mondta Fecsó a Best Magazinnak.

Vivien is azt nyilatkozta, hogy korábbi nyolcéves kapcsolata azért ért véget, mert nem haladtak előre. Így minden bizonnyal hamarosan fel fognak gyorsulni az események a pár életében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.