Eddig titkolt érzéseiről vallott Szögeczki Ági

őszintén vallomás Szögeczki Ági érzések
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű édesanya, Szögeczki Ági is érzi az idő múlását. Őszintén mesélt arról, milyen volt számára az idei nyár, és milyen érzésekkel vág bele az őszi időszakba.

A koronavírus a 2020-as évünket teljesen felborította, nem elég, hogy a tavaszi időszak nagy része otthon, a nagy fél között karanténban telt, a nyarat sem lehetett igazán, felszabadultan élvezni.

Ennek a hatását érzi Szögeczki Ági is, aki számára sem volt az idei nyár olyan, mint korábban. A szeptemberi hónap felé közeledve felgyülemlettek benne érzések, melyeket őszintén osztott meg Instagram oldalán.

"Már csak pár nap van hatra az augusztusból...a nyárból...ami nekem,nekünk szinte nem is volt...igen,tudom,így is készültem...hogy ez a nyár más lesz,mint a többi...most mégis kicsit szomorkás vagyok...lehet munka helyett nyaralni kellett volna elvinnem a Gyereket...de akkor azt bántam volna,hogy kihagyom a lehetőséget,amit mindkettőnkért vállalok......na mindegy is,tudom,hogy jól döntöttem,csak ma valahogy szomorkás a hangulatom...jól jönne egy kis kikapcsolódás,pihenés,feltöltődés,egy kis tenger,forróság...jó lenne kicsit mindent lerakni,félretenni.......ami jelenleg impossible...lehetetlen...ugyanis fél lábbal már a suli első napjaiban vagyok a Kicsivel...és ez így van rendjén...nekem ez a nyár,ez az év tényleg nem olyan,mint a többi...talán majd jövőre. Puszilok Mindenkit,vigyázzatok Magatokra" - írta a képe mellé Ági.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.