Elmarad Bangó Margit búcsúkoncertje, jövőre tartják meg a nagyszabású bulit

Forrás: TV2 -
visszavonulás Papp László Aréna Bangó Margit születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Októberben került volna megrendezésre a Kossuth-díjas művésznő, Bangó Margit utolsó nagykoncertje, de a koronavírus miatt új időpont mellett döntöttek a szervezők.

Az elmúlt hónapokban gőzerővel készült Bangó Margit az októberi nagyszabású, jubileumi Aréna koncertre, ahova nemcsak unokáját, Tinát, de dédunokáját, Vivikét is felkérte a Kossuth-díjas művésznő, hogy legyenek a táncosai őszi nagykoncertjén.

Forrás: Facebook/ Bangó Margit

A koronavírus okozta helyzet miatt viszont úgy döntött Margit és a csapata, hogy

a közönség biztonsága érdekében elhalasztják az októberre kitűzött koncertet és jövő évben tartják meg a művésznő búcsúztatását.

Így ezzel együtt sajnos Margit idei, 70. születésnapját sem tudja a közönséggel együtt megünnepelni.

„Az egyeztetések sikerhez vezettek, szeretnénk tájékoztatni, hogy az eredetileg a Papp László Budapest Sportarénába 2020. október 25-re meghirdetett Bangó Margit 70 koncert az eredeti helyszínen, 2021. május 16-án kerül megtartásra"

– jelentette be közösségi oldalán Bangó Margit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.