Kalocsai Krisztián élete nem alakult túl jól miután feloszlott a Hip Hop Boyz. A sztár most komoly anyagi gondokkal küzd, ismerősei aggódnak érte, mert depressziós hangulatú posztokat oszt meg.

Mindenki rajongott a '90-es években a Hip Hop Boyzért, a három fiú ünnepelt sztár volt. Szűcs Zoltán azonban 2008-ban kilépett a csapatból, azóta óriási sikerre vitte az Attraction nevű látványszínházat. Kalocsai Krisztián és Egry Levente ketten még folytatták a munkát, majd 2016-ban összetűzéseik miatt végleg feloszlott a banda.

Levente Amerikába költözött, ahol sikeres dalszerzőként dolgozik. Ám sajnos Krisztián élete nem alakult olyan jól, mint társaié.
Testépítésbe kezdett a zenekar után, de ez nem hozta a várt sikereket. Mára komoly anyagi gondjai vannak, a telefonszámláját is alig tudja kifizetni, és a feleségével is megromlott a viszonya.

Kalocsai Krisztián, a Hip Hop Boyz egykori rappere nem találja a helyét.Forrás: FEM3

Az utóbbi időben depressziós hangulatú posztokat oszt meg, ismerősei ezért aggódni kezdtek.
„Lásd, a celebeket sem védi semmi a krachtól" – írta az egykori popsztár.
Ám szerinte nem szégyen, ha egy ismert ember őszintén megosztja az érzéseit, még ha azok nem is pozitívak.

Krisztián a Ripostnak azt mondta, mindezek ellenére nem engedi át magát a depressziónak, és megpróbál örülni minden jónak, ami az életében van, ugyanis hisz a buddhizmusban.