Pataky Attila őszintén vallott a kényszerpihenő hatásairól

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
Edda karantén kényszerpihenő Pataky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így élte meg a karantén-időszakot a népszerű magyar énekes, Pataky Attila.

Pataky Attila rengeteget tanult az elmúlt időben, és arra is rájött, hogy rendkívül jót tett neki a kényszerpihenő. Fogalma sem volt róla, hogy valójában mennyire fáradt, és az első másfél hónapot szinte végigaludta. Az énekes elárulta, hogy elképesztően hiányolta a fellépéseket a karatnén alatt.
"Azt hiszem, nagyon felpörögtünk az elmúlt években, folyamatosan 3200-as fordulattal mentünk, és meggyőződésem volt, hogy ez így természetes, úgyhogy ez most nagyon komoly regenerálódás nekem"- mesélte a Ripost-nak Attila.

Budapest, 2015. március 17. Pataky Attila énekes az Edda Művek együttes sajtótájékoztatóján Budapesten 2015. március 17-én. A sólyom népe címmel új stúdióalbumot, immár 32. lemezét készítette el az Edda Művek, amely április 11-én a Papp László Budapest Sportarénában nagyszabású koncerttel ünnepli 40. születésnapját. MTI Fotó: Illyés Tibor Forrás: MTI/Illyés Tibor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.